OURGROUND

tamara

Tamara is 24/7 op pad. Deze hooggehakte brunette neemt geen blad voor de mond, maar zij is heus lief. Zij proeft, danst en drinkt graag op allerlei nieuwe hotspots die Amsterdam te bieden heeft. Bovenaan haar verlanglijstje staat en tijdmachine, want tijd komt zij vaak tekort. In een volgend leven wilt ze graag terugkeren als kat, maar nu schrijft zij voor OURGROUND. Lees haar maandelijkse gebeurtenissen. Miauw.

 

Wat is jouw rol bij OG? 


Avonturen beleven en hierover schrijven.

Wat doe je als hobby naast OG om geld te verdienen?

Sexuele handelingen. Grapje. Na jarenlang horeca nu parttime receptioniste, bij Gaastra op het hoofdkantoor. Goed te combineren met afstuderen.

Wat heeft jou naar Amsterdam gebracht?

Na VWO ben ik meteen in Amsterdam gaan wonen. Samen met m’n beste vriendin. De stad lonkte al jaren. Wij stonden als 16-jarige in de Escape. Het was wel fijn om tijdig te weten waar we de avonden zouden slapen. Ipv haar zus weer te bellen.

Waar word je wakker en wat ga je dan doen?

In het weekend vaak bij vrienden in bed. Als ik thuis wakker word, bel ik ze om te bespreken waar we elkaar die nacht zijn kwijtgeraakt. Daarna een brakke lunch of het vondelpark in.

Wat is jouw favo boek?

The Secret. Ik ben na de zoveelste poging nog steeds niet verder dan de derde pagina. Maar ik vind het idee van positief denken heel mooi.

Waar in Amsterdam wil je nooit gevonden worden?

Op het politiebureau.

Wat vind je het leukste aan Amsterdam?

De mensen. De diversiteit. Ook vind ik Amsterdam de laatste tijd heel erg “vernew-yorken” Heerlijk! Daarnaast houd ik van de charme van de stad om soms, een dag op te gaan in de menigte en de andere avond weer op een plek zijn alsof Amsterdam een dorp is.

Wat vind je het stomste aan Amsterdam?

De achterlijk hoge parkeertarieven.

Waar sta jij op vrijdagavond op de bar?

Hangt maar net af van de uitnodiging. Kan van alles zijn. Bijvoorbeeld Chapter 21 (Johnny RAW is van 2 vriendinnetjes) en daarna natuurlijk doorrollen naar Disco Dolly.

Wat is je guilty pleasure?

Rihanna. Mijn huisgenoot zegt weleens dat ik niet moet doen alsof ze mijn beste vriendin is. En Gin-Tonics, I love them, maar ik schijn er onwijs rebels van te worden.

Waar kan jij ‘s nachts voor wakker gemaakt worden?

Een huilende vriendin of Expeditie Robinson. Dan ben ik echt klaarwakker.

In welke Amsterdamse schoenen zou je graag willen staan voor 1 dag?

Johnny de Mol. Ik heb bewondering voor zijn programma’s. Verder lijkt het me ook lekker wakker worden met zijn no-nonsense houding en vooruit, dat kuifje.

Wat staat er al maanden op je to-do lijst?

Een nieuw bed bestellen.

Beschrijf de ultieme invulling van een date?

Ik houd eigenlijk vaak de boot af qua daten. Laatst stond iemand erop om mee te gaan naar mijn yogales. Het was hilarisch om hem te zien zweten in een zaal vol met vrouwen. Ik heb hem nog nooit zo mannelijk gevonden. Daarna zijn we pizza gaan eten en heel veel wijn gaan drinken. Bij Forno, m’n lievelings pizzatentje.

Wat zeggen andere mensen over jou?  

Loyaal, spontaan en grappig. Volgens mijn vrienden. Hmmm.. op papier klink ik best leuk.

Wat is je levensmotto? / Favo Quote?

No regrets in life, just lessons learned.

1 COMMENT
  1. Wouter K

    deze ouwe jongen, Brabo, heeft nu drie jaar parttime studiO aldus te Amsterdam.
    Stad van m’n moeder, van mijn jeugd, adolescentie, en toen, toen heel lang geen Amsterdam, hoogstens sporadisch. Zo dom, nu dan stapelverliefd op de stad, even fluks dikke roman geschreven die Nieuw Amsterdam moet gaan heten.

    I’AmsterdamToo zogezegd.

    leuk wel, dit OURGROUND, zonet ontdekt, leuk wel, die Tamara

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top