OURGROUND

BarDoggy; De nieuwste app voor uitgaan

bardoggy

Vandaag de dag heb ik voor alles een app. Een app om te kijken hoe laat het gaat regenen, of er nog ergens rollerbank staat, om te kijken waar ik m’n geld aan uitgeef, en nog veel meer. Ik vind het heerlijk. Als ik op stap ga, heb ik meteen m’n betaalmiddel, camera, photoshop en reisadvies binnen handbereik. Sinds kort heb ik BarDoggy aan dit lijstje toegevoegd. Een app om te kijken waar het feestje is.

Via een vriendinnetje hoorde ik dat ze naar een whisky tasting ging bij mij om de hoek. Grappig, nog nooit eerder van gehoord. Ze was er aan gekomen via de Bardoggy app. Hoogste tijd om deze app even soldaat te maken op mijn mobiel. Naarmate ik ouder word vind ik het steeds leuker om naar evenementen te gaan waar je niet per se veel mensen ken. Lekker met een vriendinnetje op avontuur. Niet op de automatische piloot naar je favoriete hangout om wijntjes te doen maar een keer iets anders. Iets meer uit je comfort zone.

In de BarDoggy app stel je een gewenste afstand in en zie je meteen wat er allemaal te doen is. Je kan selecteren op event of op bar. Er komen de meest verrassende dingen voorbij. Van pubquizen tot live optredens. Van vrijmibo’s tot afterparties. Van Soulavonden tot Houseparties. Van kroegen tot aan clubs. De to-do-list is mega veelzijdig.

Erg handig toen ik laatst bij m’n tante in Den-Haag was. Met één swipe op mijn telefoon was ik meteen thuis in deze voor mij onbekende stad. We zijn samen geëindigd in een of ander muziekcafe. Met een band die covers speelde van Lenny Kravitz en The Doors. Hoe geinig. Oh ja je krijgt soms ook een speciale deal via deze app. Bijvoorbeeld een gratis bittergarnituur of 2 shotjes voor de prijs van 1. Ik moest even wennen aan de naam maar ik ben fan.

Wat: Bardoggy 
Waar: Overal in ’t land
Waarom: Omdat er zoveel meer te doen is dan je weet
Website: www.bardoggy.com

About the author:
Has 44 Articles

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top